Besøg din lokale tandlæge i Vejen

Passer du dine tandlæge besøg – eller er du faldet lidt af på den på det seneste? Så bør du læse med her. Det er nemlig en god idé at komme af sted til tandlægen på regelmæssig basis.

Hvornår skal jeg gå til tandlægen?

Hvis det er mere end et år siden du sidst har været forbi en tandlæge, bør du faktisk booke en tid til kontrol eftersyn nu. Det anbefales, at man går til tandlæge mindst én gang om året – og helst en gang hvert halve år. Med denne møde frekvens får tandlægen de mest optimale forudsætninger for at kunne forebygge tandsygdomme så som karies og parodontose.

Selv om du ikke mærker nogen smerter, eller oplever blødninger fra dit tandkød, kan der godt skjule sig ansatser til disse lidelser på steder som ikke kan ses med det blotte øje, det kan være mellem tænderne eller under tandkødsranden. En tandlæge vil kunne opdage disse ved hjælp af grundig undersøgelse suppleret med billeddiagnostik i form af røntgenbilleder. Og så kan tandlægen sætte en forebyggende behandling i værk, som på sigt kan spare dig for såvel lomme som tand smerter.

Hvor finder jeg den nærmeste tandlæge i Vejen?

Hvis du er bosat i området omkring Vejen, finder du din nærmeste tandlæge klinik i Nørregade. Her har Tandlæge Tove Klose nemlig klinik – og her er du garanteret en professionel, venlig og personlig behandling med udgangspunkt i dine og dine tænders behov.

Hos Tandlæge Tove Klose vil du altid få den bedste vejledning i god mund hygiejne, da det er klinikkens mål at minimere antallet af tandlæge behandlinger, samtidig med at dit tandsæt bevares smukt og intakt livet igennem. Tandlæge Tove Klose tilbyder alle standard tandlæge behandlinger samt kosmetiske behandlinger som for eksempel tandblegning.

Ring og bestil tid til en indledende konsultation med tandtjek og rensning af tænder via hjemmesiden tandlaegetoveklose.dk

Related posts