Bevar dit trægulv smukt og ensartet med en gulvafslibning i Albertslund

15 november 2018
Astrid Pedersen
image

I disse retro tider er det blevet meget moderne at udskifte sit gamle trægulv med et urbant og råt beton- eller cement gulv. Mange mennesker er hoppet med på dette modelune, og har smurt mikro cement, rigtig beton eller epoxy oven på trægulvet for at få det helt rigtige industrielle look. En gennemført design stil er selvfølgelig altid flot, men når denne trend afløses af den næste, vil mange nok være kede af, at de ikke beholdt deres robuste og behagelige trægulve.

Trægulvet er nemlig en udødelig klassiker. Træ er det mest velegnede materiale til gulvbelægning, idet det både isolerer og føles behageligt at gå på, selv i bare tæer eller på strømpesokker. Og så tilfører et trægulv bare en hjemlig varme og atmosfære, som andre gulvtyper aldrig vil kunne opnå. Et velplejet trægulv, som har modtaget masser af krælighed og opmærksomhed, vil uvægerligt være et af de største aktiver, af hvilke din bolig kan være i besiddelse.

Et smukt trægulv kræver hyppig – og grundig – pleje

Blandt de smukkeste og mest populære former for trægulv finder vi den sæbebehandlede variant. Når gulvet er nylagt, eller i forbindelse med seneste gulvafslibning, kan et trægulv modtage forskellige former for behandling. En sæbe behandling lysner træværket på naturlig vis, så det får et smukt skær og en silkemat overflade. Denne type gulve kræver dog ekstra og særlig megen opmærksomhed i form af ugentlig vask med særlig sæbe. Får du ikke lige udført denne gulvvask et par uger i streg, vil dit gulv hurtigt begynde at udvise tydelige tegn på slid. Og så kan det kun reddes ved en gulvafslibning.

Vælg en professionel gulvsliber til at udføre din gulvafslibning

Hvis du vil være helt sikker på et flot og skinnende resultat, bør du alliere dig med en faglært håndværker. Hos gulvkanonen.dk kan du kontakte en dygtig og erfaren gulvmand, som kan hjælpe dig med din gulvafslibning.

Flere Nyheder