De der mærker, som boxershorts laver, hvad kommer de af?

Har du nogensinde prøvet at tage en lur på sofaen med en pude mod hovedet, hvorefter du kigger dig i spejlet og kan se, at den har efterladt et aftryk, fordi det var en pyntepude med en mere hård og ru overflade end de puder, som der er beregnet til at sove med?

Man kan lige blive overrasket ved første kig, fordi man ser helt deform ud, og man i forbifarten bliver helt bange for, om dette aftryk bliver der permanent.

Man prøver måske at trykke lidt på ens hud for at folde den ud, men der lader ikke til at ske noget, og man bliver en anelse bekymret – men kort efter, faktisk efter få minutter, så er der intet spor af det at se igen!

Det er lidt ligesom, når ens forældre sagde, at man ikke skulle lave grimasser, fordi så ville de sætte sig fast – de sagde det for at afskrække os, for man skal virkelig, virkelig længe lave det samme ansigt, før der kommer bare de mindste tegn på blivende elementer.

På samme måde kan du så måske bemærke, når du tager dine boxershorts af, at du kan se, at der er aftryk på din hofte og lige ved mavekanten, hvor du kan se et spejlvendt logo endda.

Det er huden og kroppens måde at tilpasse sig et pres på, og det er ikke farligt.

Boxershorts skal jo gerne have en elastik til at holde sig oppe, og hvis ikke den virker eller passer, så skal man have nogle mindre boxershorts.

Omvendt kan det godt gøre lidt mere ondt, hvis man har nogle for små boxershorts, og man er gået hen og blevet større.

Dog er det mere presset på ens skridt, som man skal passe på i den sammenhæng, hvis man bruger boxershorts, og man ikke er helt sikker på, om det passer.

Strammer det alt for meget og giver en lettende fornemmelse, når du tager dem af, så er de for små.

Related posts