En gartner skal have gode handsker

Nu her tænker vi ikke så meget i, at du måske går derhjemme og rutter lidt med din egen have som lidt skærmydsler, når du holder fri, fordi det er din fritidsaktivitet i Jylland, når du ikke er på arbejde.

Du går og planter lidt blomster hist og pist, men når det store arbejde skal i gang, så får du professionelle gartnere til det, og så kan det være, at du tilkalder en gartner i Herning, der kan komme og assistere dig med dine opgaver.

Sådan en professionel gartner har jo selvfølgelig brug for meget udstyr, lærdom, erfaring med videre, men vi har valgt i denne artikel at slå ned på ét bestemt punkt ved udstyret, som nok er det, de fleste forbinder med en gartner.

Det er ikke den eventuelle solhat, havesaksen og så videre, selvom disse er nødvendige remedier sammen med rigeligt væske og godt tøj.

Men dog er det lidt angående tøjet, for en gartner skal have gode redskabshandsker, der kan holde til, at man river og flår i grene, man stikker sig på torne med videre.

Nogle lidt macho-gartnere vil måske mene, at den slags er for tøser at bruge, fordi man således ellers får en hærdet hud, og kan man ikke klare arbejdet uden vanter og luffer på, så skal man slet ikke begynde at begå sig i den branche.

Men der er en årsag til, at der findes efterhånden mange slags gartnerhandsker til arbejdet, for det skal jo komme kunden til gode, at man kan arbejde effektivt.

– Der findes handsker, der giver er godt grib, hvor man har fin førlighed imens. 
– Man kan få handsker, der lukker tæt sammen og er meget tykke.
– Andre handsker er meget tynde og skal bruges til overfladisk arbejde.

Hvilke handsker, man vælger at skulle bruge, kommer meget an på det arbejde, man skal udføre.

Related posts