En ringe gulvafhøvling i Ringe?

15 april 2019
Anders Lundtang Hansen
En ringe gulvafhøvling i Ringe?

Hvis du bor i Ringe og har – meget uheldigt og lidt ironisk – fået foretaget en ringe gulvafhøvling, så føler man sig af gode grunde lidt taget ved næsen.

Måske sørgede firmaet ikke for at forklare tydeligt nok, hvad de havde tænkt sig at gøre ved gulvet, da de agtede at høvle det ned, måske blev det dyrere end aftalt, måske blev gulvafhøvlingen ikke gjort effektivt nok, de fulgte ikke godt nok op på behandlingen – eller der var måske slet og ret ikke brug for en gulvafhøvlingen af gulvet i Ringe!

Det kan jo tænkes, at du var uheldig med nogle ikke så erfarne håndværkere, der bare ville tjene nogle hurtige penge på dit gulv i Ringe, så de prakkede dig et ufordelagtigt “tilbud” på om en gulvbehandling af dit trægulv, som du troede på, fordi de lød til at vide, hvad de havde med at gøre.

Som kunde skulle man ikke have brug for at kende til alle fagtermerne og fakta ved gulves tilstande for at kunne få den rette hjælp med behandling af ens gulve. Et godt firma vil vejlede og hjælpe en bedst muligt ud fra de forudsætninger, man har – og står på.

De ved jo nemlig godt, at deres kundeskare afhænger af, at de får positiv feedback på den ene eller anden måde.

Vores bedste tip er i denne forbindelse, at hvis du ikke kan udrede og indgå et kompromis med det behandlingsfirma, du oprindeligt hyrede, så kan du “pifte deres virksomheds-dæk” ved at give dem en dårlig anmeldelse.

Og så skal du se efter et bedre firma, der har erfaring, anciennitet, værktøjet og viden til at lave den bedste gulvbehandling af dit trægulv i Ringe, om der så er brug for en gulvafslibning, en letslibning eller netop en gulvafhøvling.

Dette firma vil vi klart anbefale er dem her: https://gkservice.dk/gulvafhoevling-ringe/

Flere Nyheder