Få den rette terapi, når du mangler livsmod

Har du ondt i livet? Mangler du glæde ved tilværelsen – eller føler du dig generelt udbrændt og udmattet psykisk? Så kan du have glæde af et besøg hos en dygtig psykoterapeut.

Hvordan kan psykoterapi hjælpe mig?

Hvis du går og slås med problemstillinger, som synes uløselige, er det en god idé at få hjælp til at komme videre. Ind imellem kan det føles, som om man sidder fast i de samme tanke- og handle mønstre, og ikke af sig selv kan komme ud af den onde cirkel. Her kan en psykoterapeut yde rigtig god hjælp og støtte, og i mødet med en psykoterapeut kan du opnå øget indsigt i – og bevidsthed om – hvorfor du tænker og handler, som du gør.

På den måde kan du få nogle rigtig gode redskaber, som du kan bruge til at rekonstruere din tilværelse og ændre dit syn på omgivelserne. Når du er i stand til at anskue din væren i verden på en anden måde end du er vant til, vil dit liv kunne ændres til det markant bedre, og du vil få en mere positiv tilgang til livet og til dine omgivelser. Dette er en selv forstærkende effekt – og er du indstillet på at gøre en stor del af arbejdet selv, vil du lynhurtigt kunne mærke de opløftende forandringer.

Hvor finder jeg en dygtig psykoterapeut i København?

Når du skal beslutte dig for en fast psykoterapeut, bør du først og fremmest gå efter en person, som er uddannet på en uddannelses institution for psykoterapeuter, godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening. Dette er din garanti for, at din psykoterapeut er veluddannet og trænet i at håndtere vanskelige menneskelige og eksistentielle problemstillinger. Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel, og derfor bør du holde øje med Dansk Psykoterapeut Forenings mærke på hjemmesiden.

Du kan for eksempel besøge rejsenhjem.dk, hvor der tilbydes professionel og kompetent psykoterapi.

Related posts