Få gulvservice til dit slidte trægulv

Er dit trægulv, som før var smukt og lyst i sin sæbe behandlede trægulv, gået hen og blevet lidt gulligt og gråligt? Så er trægulvet med meget stor sandsynlighed så slidt, at det har brug for en gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en procedure ved hvilken det øverste lag af gulvets overflade fjernes med sandpapir. Denne procedure er relevant for trægulve, som ikke har lidt graverende skade, for eksempel i forbindelse med fugt indtrængen, som kan medføre store buler og niveau forskelle. Er dit trægulv mere skadet end som så, kan du få brug for mere omfattende gulvservice – for eksempel i form af en gulvafhøvling.

Hvor får jeg den bedste gulvservice?

Hvis du har brug for en dygtig fagmand, som kan foretage en professionel vurdering af dit trægulvs tilstand og på baggrund heraf anbefale en passende behandling, kan du med fordel kontakte DBF Gulvservice.

Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende faglærte håndværkere med stor ekspertise inden for behandling af trægulve. Uanset dit trægulvs type, beskaffenhed og træsort vil DBF Gulvservice kunne tilbyde enten en gulvafhøvling eller en gulvafslibning med dertil hørende efterbehandling. De erfarne og kompetente gulvmænd hos DBF Gulvservice stiller gerne deres viden om gulvservice til rådighed for dig når du står for at skulle vælge den rette behandling af dit trægulv.

Samtidig vil din DBF Gulvservice gulvmand være 100% lydhør over for dine ønsker til dit trægulvs kommende udseende og dine præferencer hvad angår mængden af vedligeholdelse heraf. For eksempel vil DBF Gulvservice råde dig til et alternativ til det sæbe behandlede trægulv, hvis du ikke ønsker at skulle vaske gulv flere gange om ugen – for eksempel en flot hvid lak oven på en lysnende lud behandling.

Hvis du vil vide mere om gulvservice, kan du altid klikke ind på dbf-gulvservice.dk og læse mere.

Related posts

Leave a Comment