Få professionel hjælp til maling af lejlighed

26 april 2019
Astrid Pedersen
Få professionel hjælp til maling af lejlighed

Har du sat din lejlighed til salg – og måske oven i købet købt en ny bolig, som skal gøres klar til indflytning? Så har du faktisk to boliger, som skal sættes pænt i stand. Dit gamle hjem skal helst fremstå så pænt og pletfrit som overhovedet muligt, hvis du ønsker at optimere udbyttet ved et salg. Og hvad gælder din nye bolig, ønsker du nok at sætte dit eget personlige præg på den forud for indflytning – især i tilfælde af, at den forrige ejer ikke har sat huset eller lejligheden pænt i stand, det vil sige, malet vægge og lofter og slebet eller afhøvlet gulvene.

Slip for besværet med maling af lejlighed – brug en professionel maler

Hvis du gerne vil sætte din gamle bolig i stand – og dermed få den til at fremstå så indbydende som muligt i forbindelse med fremvisninger eller åbent hus arrangementer – er det en god idé først og fremmest at få malet lofter, vægge og træværk i alle rum. Frisk maling gør underværker, og skaber et smukt og ensartet udtryk, i modsætning til slidte og snavsede vægge, lofter, paneler, vinduesrammer og dørkarme, som får boligen til at fremstå nusset og snusket.

Når du står midt i flytterod og koordinering af flytning, er det svært at finde tid til – og mulighed for – at gå i gang med det store renovations projekt. Især når du og din familie samtidig skal have en hverdag til at fungere. Derfor kan det anbefales, at du får professionel hjælp til maling af lejlighed i forbindelse med salg.

Få malet din nye bolig med Malerkanonen

Det samme gælder din nye bolig. Det er altid rarest at flytte ind i en lejlighed eller i et hus, som er top istandsat, så man ikke selv skal til at gå i gang. Kontakt Malerkanonen for et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed eller hus.

Flere Nyheder