Find en plads tæt på et fadølsanlæg

09 december 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kender det nok til en grillaften, en vejfest, en havefest eller lignende, hvor man har sat sig godt til rette med en velskænket fadøl, men i varmen udenfor er det bare som om, at den forsvinder alt for hurtigt, fordi man skal slukke tørsten i varmen.

Men man sidder lige så godt, og der er langt op til det fadølsanlæg, hvor man kan få de forfriskende fadøl.

Når man endelig skæver i den retning, så kan man se, at der også er en længere kø, og man gider trods ikke stille sig op i heden og vente på at få fadøl fra anlægget.

Så man venter, men man misser altid, når der er kort eller ingen kø, så fra ens side virker det som om, at der må være konstant kø; og det hjælper jo ikke på ens tørst efter kolde fadøl fra fadølsanlægget.

Der må være en fidus, der kan løse det problem.

image

Det er nemmest at få fat på fadøl fra fadølsanlægget tæt på

Det er her, at du fra start – eller senere, hvis muligheden byder sig – at du skal sætte dig tæt på fadølsanlægget.

Det er ikke fordi, at du så nødvendigvis kan skænke til dig selv, men siden man ikke altid kan regne med, at der er nogle, der kommer med de fadøl til dig, eller der er nogle, der vil rende op efter dem til dig, så er den bedste løsning at tage sagen i egen hånd.

Ved at sætte sig tæt på fadølsanlægget og gerne med blikket rettet mod det eller let ved at kigge derhen, kan man lettere se, hvornår det kan svare sig at gå derop.

Eventuelt kan man endda kalde på en bestilling, så den er klar, når man kommer derop, eller man er så tæt på, at man faktisk kan række ud efter den og få fat i fadøllen fra fadølsanlægget!

Flere Nyheder