Find trommesæt og tilbehør online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Er du trommeslager og stiller du høje krav til dine instrumenter og til dit udstyr? Så bør du udelukkende købe trommesæt og dele hertil hos en velrenommeret leverandør.

Ideelt set bør du vælge en forhandler af trommer og trommesæt som selv er trommeslager og derfor har sin egen erfaring med netop dette instrument. På den måde sikrer du at såvel dine trommer som dine bækkener og det til dit trommesæt hørende hardware holder den højeste kvalitet og lyder præcis som du ønsker. Det er nemlig kun andre trommeslagere som for alvor forstår en trommeslagers behov for den rette lyd og følelse i de enkelte instrumenter.

Hvorfor skal jeg købe mit trommesæt hos Drum Limousine?

Drum Limousine er en dansk tromme designer og producent som borger for den solide kvalitet og den høje standard. Alle produkter fremstilles i Århus på Drum Limousines eget værksted hvorpå trommer og trommesæt samles i butikken inde i midtbyen.

Siden 1999 har Drum Limousine fremstillet kvalitets trommer og trommesæt til danske og udenlandske musikere. Drum Limousine blev stiftet af trommeslager Søren Nørris Christensen som to år forinden havde åbnet butikken Modern Drums. Den fysiske butik hedder den dag i dag Drum Limousine Concept Drum Store og forhandler udelukkende selvbyggede trommer og trommesæt samt andet udstyr og tilbehør inden for percussion og slagtøj.

Drum Limousine har blandt andet leveret trommer og trommesæt til trommeslagere fra bands så som D-A-D, Nephew, Carpark North, Johnny Madsen Band, Lars Lilholt Band, Ibrahim Electric, Moonjam, Veto og Nik & Jay samt X-Factor Orkestret.

Som trommeslager kan du altid få rådgivning og vejledning angående udformning og køb af trommesæt. Du kan desuden få special designet dit trommesæt helt efter eget ønske således at sættet og de enkelte dele matcher din lyd og dit udtryk.

Du kan læse mere om Drum Limousine, og finde dit nye trommesæt i den online shop på drumlimousine.dk

Flere Nyheder