Flotte træterrasser udført af professionel håndværker

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Sommeren er en skøn tid, som indbyder til udeliv og hygge i haven. Det er altid rart at kunne nyde alle måltider og hyggestunder udendørs når vejret er til det. På de lange, varme sommerdage kan såvel morgenmad som frokost indtages under parasollen – og om aftenen kan man grille mens den lyse nat falder på.

I det tidlige morgengry kan dagens første kop kaffe nydes under solens første stråler. Og har man tilmed en lækker terrasse bliver det kun sjovere og mere hyggeligt at tilbringe sommerdagene og aftenerne uden for hjemmets fire vægge.

Få opført en træ terrasse – det vil du ikke fortryde

Med en terrasse kan du nemlig have såvel borde og stole som grill og parasol stående på et stabilt underlag frem for på en blød og eftergivende græsplæne. Er din terrasse opført i umiddelbar forlængelse af dit soveværelse eller af din stue vil du kunne træde direkte ud på de sol opvarmede brædder, som udgør terrassens trædæk.

Samtidig vil du have fordelen af at kunne hæve din terrasse over grund niveau således at din udsigt bliver endnu bedre. Så er dit hus ikke på forhånd udstyret med en lækker træ terrasse, kan det på det kraftigste anbefale at du får opført en sådan.

Til dette formål på du alliere dig med en faglært håndværker, for eksempel en tømrer eller en snedker, som kan hjælpe dig med at designe og bygge en træ terrasse som passer til dig og til dit hus og din have. Du bør aldrig selv kaste dig ud i et sådant projekt, da forskellige faktorer – for eksempel jordbunds forhold i din have – kan forårsage at din terrasse ikke holder mere end et par år. Og så har alt dit arbejde været forgæves.

Du kan få hjælp til design og opførelse af træ terrasse hos kun-terrasser.dk

Flere Nyheder