Hvornår er der brug for postkasseanlæg?

21 juli 2020
Astrid Pedersen

Postkasseanlæg anvendes som oftest i forbindelse med etage byggeri eller andre former for ejendomme hvor mange mennesker bor tæt sammen. Ved at samle alle beboeres postkasser eet sted kan man gøre livet lettere for postbudet og for øvrige distributions medarbejdere.

Et postkasseanlæg kan bestå af særlige modul postkasser som er special designet til at indgå i denne plads besparende model. Med et indbygget eller frit stående postkasseanlæg får såvel beboere som omdelere nem adgang til de enkelte postkasser. Og derfor vælger mange bolig foreninger en standardiseret postkasse løsning i form af et postkasseanlæg.

Postkasseanlæg i standard mål

I mange tilfælde kan en bolig forening klare sig fint med en sådan løsning hvor et antal modul postkasser med faste standard mål sættes sammen i eet stort postkassemodul. Hos Vikingposten finder du et bredt udvalg af modul postkasser som kan sættes sammen på denne måde.

Du kan vælge imellem de lave og dybe modul postkasser som især egner sig til postbure – en type postkasseanlæg som er særligt anvendt i etage byggerier med et stort fælles areal i stueplan, for eksempel en vandrehal – eller de høje modul postkasser som ikke stikker alt for langt ud i rummet og derfor egner sig til opgave uden særlig megen plads. Med standard modul postkasser er det nemt og billigt at sammensætte et postkasseanlæg som tjener sit formål.

Special designede postkasseanlæg

Hvis bygningens udformning kræver postkassemoduler efter special mål kan Vikingposten også hjælpe her. Vikingposten udfører og leverer gerne postkasseanlæg som er skræddersyede til netop din ejendom, og hjælper gerne i forbindelse med såvel måltagning som med opsætning af dit postkasseanlæg.

Vikingposten fører et stort og velassorteret udvalg af modul postkasser i forskellige udformninger og farver – alle udført i holdbare materialer og i et smukt og enkelt design. Kig ind på Vikingposten.dk og se hele udvalget.

Flere Nyheder