Hvornår skal jeg vælge opsætning af filt?

De fleste bare vægge bliver faktisk rigtig flotte med et underlag af filt som base for maling. Det kan dog godt lade sig gøre at male direkte på pudset, hvis dette er i god stand. Men hvis der er revner og sprækker i pudset på din murstens væg – for eksempel som konsekvens af sætnings skader i murværket – er opsætning af filt nødvendigt for at opnå et kønt resultat.

Opsætning af filt er knap så gennemgribende en procedure som fuldspartling, som anvendes i tilfælde af at pudset er svært beskadiget, for eksempel efter et fugt angreb, som har fået det til at smuldre. Det anbefales dog alligevel, at du benytter dig af hjælp fra en erfaren maler, når der skal sættes filt op på dine vægge.

Det er nemlig en procedure, som kræver et vist professionelt håndelag og en vel udviklet teknik samt en god portion tålmodighed. Det tynde filt kan nemt komme til at krølle eller bule i forbindelse med opsætningen, lidt lige som tapet har en tendens til. Og så bliver det færdige resultat ikke nær så smukt, som du måske havde håbet.

Find hjælp til opsætning af filt hos dit lokale malerfirma

Ønsker du assistance i forbindelse med opsætning af filt og øvrigt malerarbejde, når dine stuer og værelser skal renoveres? Så kan du med fordel kontakte Malerkanonen. Malerkanonen er din lokale maler med mange års erfaring inden for alle aspekter af malerarbejde.

Hos Malerkanonen kan du altid få et godt tilbud på professionelt udført malerarbejde. Opsætning af filt er faktisk blandt Malerkanonens speciale områder, og du finder derfor mange kompetente og faglærte håndværkere i Malerkanonens ”stald”, som kan hjælpe dig med på hurtigt og effektiv vis at få opsat filt på væggene i hele din bolig.

Læs mere, og få et godt tilbud på opsætning af filt, på Malerkanonen.dk

Related posts