Kom søvnløsheden til livs med melatonin

En god balance imellem hormonerne serotonin og melatonin er imperativ, hvis du ønsker at forbedre din nattesøvn. Disse vigtige signalstoffer er nemlig essentielle, når det handler om din søvn cyklus og om regulering af din krops indre ur. Og derfor er et vigtigt, at især dine melatoninniveauer hæves, hvis du har besvær med at sove om natten.

Hvad er tryptofan?

Tryptofan er en amino syre, som kan forstærke virkningen af melatonin og serotonin. Derfor er indtagelse af tryptofan en naturlig måde hvorpå du kan hæve melatonin niveauet i kroppen, og dermed sikre dig en bedre og dybere nattesøvn.

Ønsker du således at vågne frisk og veludhvilet op hver morgen efter en god nats søvn, bør du således sørge for at få din tryptofan gennem kosten. Især fødevarer med et højt indhold af animalsk fedt og protein er gode kilder til tryptofan. Det drejer sig for eksempel om rødt kød, æg og fjerkræ samt mælkeprodukter. Også bananer, nødder, frø og kerner indeholder store mængder af tryptofan – så al håb er langt fra ude, hvis du er vegetar eller veganer.

Hvor kan jeg få mere information om melatonin og tryptofan?

Hvis du vil vide mere om melatonin, serotonin og tryptofan, kan du finde en udførlig melatonin guide online på melatoninguide.dk. Her kan du blandt andet læse om hvorledes du køber melatonin som kost tilskud inden for EU og EØS på lovlig vis, hvad du må og hvad du ikke må, når det handler om melatonin, og hvordan du kan booste dine melatonin og serotonin niveauer ved hjælp af kosttilskuddet Zenbev. Zenbev er fremstillet på basis af græskar kerner som har et naturligt højt indhold af amino syren tryptofan.

Der ud over tilfører Zenbev kroppen magnesium, zink og vitamin B6 i rige mængder, og kan derfor samtidig styrke såvel dit immun forsvar som din fordøjelse og dit kredsløb. Få mere information om Zenbev på melatoninguide.dk

Related posts