Lad din lokale tandlæge hjælpe med at bevare smilet

03 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du været til tandlæge i 2020? Hvis ikke, er det på tide at rette op på denne misere. I det følgende kan du læse mere om, hvorfor de årlige – eller halvårlige – tandlægebesøg er så vigtige.

Hvorfor gå til tandlæge en gang om året?

Du har sandsynligvis helt fra barnsben fået tudet ørerne fulde af formaninger om at børste tænder morgen og aften, bruge tandtråd, holde dig fra søde sager – og så sørge for at opretholde en regulær møde frekvens hos din tandlæge.

Gennem de seneste halvtreds år har tandpleje været obligatorisk i skolerne hvilket har resulteret i flere Nul Huller generationer. Desværre holder den flotte statistik ikke helt når først de skolesøgende år er overstået. Flere og flere voksne danskere springer de regelmæssige tandlæge besøg over ud fra devisen at tænderne har det fint. Og så kommer de først af sted når det faktisk er for sent.

Undgå sygdomme i tænder og tandkød med regelmæssige tandlægebesøg

Dit årlige tandlæge besøg er nemlig tandlægens bedste chance for at forebygge alvorlige lidelser og dårligdomme i din mund. Ansatser til disse kan nemlig skjule sig steder som ikke kan ses med det blotte øje, for eksempel mellem tænderne eller under tandkødsranden. Ved hjælp af røntgen kan tandlægen hurtigt spotte ansatser til eksempelvis karies eller parodontose, og komme lidelsen i forkøbet med forebyggelse. Og så har du måske sparet tusindvis af kroner samt mange smerter på mere omfattende tandlæge behandlinger.

Få den bedste tandlægehjælp

Hvis du står og mangler en god tandlæge i Favrskov eller omegn kan du kontakte klinikken Tandlæge Inge Møller. Tandlæge Inge Møller er en hyggelig og vel etableret tandlæge klinik med central beliggenhed i Thorsø – og med solide tand behandlinger til aldeles rimelige priser. Læs mere om Tandlæge Inge Møller på tandlægeingemøller.dk.

Flere Nyheder