Lad en badekarsmaler give dig nyt badekar på 4 timer

03 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er dit badekar slidt og misfarvet? Så kan du vælge at lade det renovere.

Hvorfor skal jeg vælge en renovering af badekar?

Du tænker måske at det er nemmere at smide det gamle badekar ud og købe et nyt end at lade badekarret renovere. Men her tager du fejl.

Du skal tænke på at det faktisk er en temmelig omstændelig opgave at skulle fjerne badekarret fra dit badeværelse. Soklen omkring badekarret skal brydes ned, og badekarret skal bortskaffes på forsvarlig vis. Allerede her er det op ad bakke – især hvis du ikke har nogen bil, eller bor over stueplan.

Du skal ud og købe et nyt badekar, hvilket ikke er billigt. Og så skal soklen mures op omkring det nye kar.

Vælger du i stedet at lade n professionel badekarsmaler forestå emaljering af badekar vil du for det første slippe langt billigere, for det andet undgå en masse bøvl og besvær.

På kun fire timer kan dit badekar komme til at stå som nyt. Du skal ikke ud og indkøbe nyt badekar – og du betaler en langt lavere pris for renovering af badekar end for udskiftning af samme.

Hvem kan sætte mit badekar flot i stand?

Du bør altid overlade arbejdet med emaljering af badekar til en dygtig og erfaren badekarsmaler. Emaljering af badekar er en procedure som har meget tilfælles med en autolakering. Og en sådan ville du heller aldrig selv påtage dig at udføre.

Vil du være sikker på at opgaven med renovering af dit badekar bliver løst til UG med kryds og slange kan du med stor fordel kontakte Emaljespecialisten. Emaljespecialisten er din badekarsmaler på Frederiksberg, og har igennem mange år hjulpet masser af bolig ejere i københavnsområdet med at få deres badekar til at stråle.

Emaljespecialisten kan med sikkerhed også hjælpe dig – klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et skarpt tilbud på emaljering af badekar.

Flere Nyheder