Oplev tryghed og faglig stolthed hos din frisør

Få helt styr på dit image

Du sender forskellige signaler med din hårpragt, og derfor er det selvfølgelig ikke lige meget, hvordan dit hår bliver klippet. For især kvinder er det en tillidssag at gå til frisør, da håret her ofte er en del af et image, som derfor helst skal se ud på en bestemt måde. Med mindre du har valgt at ville være skaldet, så er det altså en rigtig god ide at vælge en professionel frisør som Kepel, der ved nøjagtig, hvordan det at klippe, style og farve hår skal udføres, så du kan forlade frisørsalonen som en meget glad kunde.

Bliv klar til den store fest

Kepel er din lokale frisør på Frederiksberg. Her kan du komme ind efter at have bestilt tid og få den perfekte vask, klip og føn, der gør dig klar til den store fest, du måske skal til senere på dagen. Men Kepel tilbyder også farve af dine bryn eller vipper eller påsætning af hårextensions. Skulle du være så uheldig at have mistet håret under for eksempel sygdom, kan Kepel også hjælpe dig med den helt perfekte paryk, der giver dig en hårpragt, som ser ud som om, den var fuldstændig ægte.

Få taget spidser eller luget ud i løvemanken

Ikke to mennesker har den samme hårpragt, hvilket betyder, at det aldrig bliver rutine at give kunderne den perfekte behandling hos Kepel. Nogle har måske en ordentlig løvemanke, der skal luges ud i, andre kan nøjes at få klippet spidser. Hos Kepel lægger vi vægt på, at du føler dig hjemme, når du læner dig tilbage i de bløde stole, der er opstillet i salonen. Her får du tilbudt en kop kaffe, og frisøren lytter grundigt til, hvad du ønsker, der skal stilles op med dit hår. De professionelle frisører hos Kepel kan give dig en vejledning, der tager udgangspunkt i, hvordan dit hår nu engang er sat sammen. Det giver de bedste resultater, og de mest tilfredse kunder.

Related posts