Professionel træfældning af større træer

02 marts 2021
Astrid Pedersen

Har et eller flere af havens træer vokset sig alt for stort? Så bør du få fat på et service firma med speciale inden for træfældning.

Kan jeg selv fælde træer i haven?

Det er klart at du selv kan forestå fældning eller nedskæring af mindre træer i din have. Men når træet når over en vis højde, og stammen tilsvarende er meget tyk, vil det være svært for selv den mest rutinerede gør det selv mand at overskue konsekvenserne af en fældning. Og så er det at en træfældning kan få uheldige – eller måske ligefrem fatale – konsekvenser.

Hvem kan hjælpe med træfældning i Højbjerg?

Hvis du er bosiddende på Århus kanten, nærmere betegnet i Højbjerg, kan du få hjælp til fældning, styning eller beskæring af træer hos 1-2-træfældning.dk ApS.

1-2-træfældning.dk ApS har mange års erfaring med professionel træfældning og vil med sikkerhed kunne forestå sikker og forsvarlig træfældning eller topkapning i din have. Uanset om du skal have fældet et højt træ som udgør en gene eller måske en direkte fare for mennesker eller bygninger, eller om du blot ønsker at få kronen på dit skyggefylde træ beskåret, kan 1-2-træfældning.dk ApS hjælpe.

Når du bestiller en træfældning gennem 1-2-træfældning.dk ApS kan du være helt sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange, og under hensyntagen til samtlige gældende sikkerheds standarder. 1-2-træfældning.dk ApS benytter udelukkende dygtige og veluddannede medarbejdere i forbindelse med træfældning – og til topkapning benyttes certificerede klatrere med hænder og hoved skruet rigtigt på. Og så er 1-2-træfældning.dk ApS forsikret hos TopDanmark med en dæknings sum på op til 10 millioner kroner.

Du kan med andre ord ganske trygt overlade opgaven med fældning eller beskæring af træer til 1-2-træfældning.dk ApS. Du kan læse mere, og få et skarpt tilbud på professionelt udført træfældning, via 1-2-træfældning.dk ApS’ hjemmeside 1-2-traefaeldning.dk

Flere Nyheder