Skift til en økonomisk og miljøvenlig luft til vand varmepumpe og spar penge

15 februar 2019
Astrid Pedersen
Skift til en økonomisk og miljøvenlig luft til vand varmepumpe og spar penge

En varmepumpe kan spare dig for store pengesummer på årlig basis. Hvis du vælger at skifte dit ineffektive og uddaterede varmeanlæg ud med en driftsikker og energi effektiv varmepumpe, kan du regne med at kunne barbere op imod firs procent af dine samlede udgifter til varme. Besparelsen er især stor, hvis du i forvejen varmer din bolig op med et gammelt og udtjent fyr, som koster kassen i reparation og vedligeholdelse, og har en meget dårlig brændstof økonomi.

Du kan også regne med en stor besparelse, hvis du vælger at skifte dine gamle, dyre elpaneler ud med en effektiv luft til luft varmepumpe. Elektricitet er nok en af de dyreste og mest ineffektive måder, hvorpå man kan opvarme sin bolig. Med en luft til luft varmepumpe vil du hurtigt kunne mærke en stor forskel – såvel på din elregning som på kvaliteten af varmen og luften i dit hjem.

Hvornår skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe?

Når dit hus er i besiddelse af et vandbaseret varmefordelings anlæg, er der umiddelbart store fordele forbundet med at vælge en luft til vand varmepumpe frem for en luft til luft varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe kan du nemlig beholde dine vand radiatorer.

Samtidig kan en luft til vand varmepumpe opvarme forbrugsvand, det vil sige, det vand du bruger til at tage bad i og til tøjvask og madlavning. Selv når det er meget koldt udenfor, vil en moderne og effektiv luft til vand varmepumpe kunne varme alt vandet i dit hjem, således at du kan fyre op for varmen, samtidig med at du tager et langt, varmt brusebad – med god samvittighed over for såvel din pengepung som klima og miljø. En luft til vand varmepumpe er nemlig særdeles energi effektiv, og dermed også mere miljøvenlig – end konventionelle varmekilder.

Se de mange forskellige modellerr på billigventilation.dk

Flere Nyheder