Sørg for at time det godt med at lægge nyt tag på boligen

04 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Sørg for at time det godt med at lægge nyt tag på boligen

Et nyt tag kan være tiltrængt på – som vi vil koncentrere os om i denne artikel – dit private hjem.

Taget kan måske ikke holde godt nok på varmen i form af at isolere, så der går en masse varme til spilde, der sætter sig mærker i ens varmeregning, da man fyrer for gråspurvene, som man så populært siger.

Derfor har man regnet sig frem til, at det faktisk i længden bedst kan svare sig på budgettet at sætte et nyt tag på fremfor at køre videre med det, der tydeligvis ikke dækker godt nok længere.

Eller også er taget bare så medtaget af tidens tand, at selv en grundig rengøring for mos og andet skidt på taget samt at fjerne løse blade og videre bare er overfladisk rengøring, da taget indvendigt er gået i stykker, og det kun er et spørgsmål om tid, før der falder en tagplade ned i hovedet på en forbipasserende nedenunder.

Slutteligt med disse eksempler kan det da også bare være, du gerne vil have lagt et nyt tag, der passer bedre til den anden renovering, du er ved at lave ved huset, eller da du overtog det som ejer.

Måske skal der endda sættes solpaneler op på taget, så du kan blive noget nær selvforsynende med energi i dit hjem.

Men det er ikke bare lige en opgave, man giver sig i kast med at sætte nyt tag op, om det så er et lille areal eller et stort tagplan, du har med at gøre.

Rent praktisk er det smartest at bruge faglærte håndværkere til at stå for at lægge taget for dig, men derfor skal der stadigvæk holdes øje med ting som vejret, tiden på brugen af taget og videre.

Det er jo ikke rart at bo i et hus uden tag længere end højst nødvendigt, men derfor skal det jo stadigvæk gøres grundigt nok.

Du kan finde svar på flere spørgsmål angående det at lægge nyt tag her: https://www.nyt-tag.com/

Flere Nyheder