SQL – a’ hva’ for noget?

28 september 2020
admin

SQL kurser er hyppigt brugt af virksomheder

De færreste, der ikke arbejder med det, ved hvad SQL er. Det gør det dog ikke mindre vigtigt af. Derfor er SQL kurser også et værktøj, som virksomhederne benytter sig af.  Og ikke kun en gang imellem. Faktisk rigtig ofte. Her melder de sig oftest til SQL kurser, hvilket til og med er i stødt stigning. 

Stigningen skyldes formegentlig sværhedsgraden i selve SQL. For hvad er det nu lige SQL er? SQL står for Structured Query Language og er det programmeringssprog, som er det mest udbredte til relationelle databaser. 

 

Programmet bruges til både at definere specifikke databaser og ikke mindst manipulere med dataen. 

Det lyder måske mere indviklet, end det lige er – når du først har taget et kursus i det. Man skal nemlig uden tvivl holde tungen lige i munden, for hvis ikke, kan det godt gå galt. 

Et kursus til alle niveauer 

Når det er sagt, er det uden tvivl slet ikke umuligt at starte som helt grøn. Selv hvis du ingen erfaring har med kodning, programmering eller i det hele taget slet ikke befinder dig i den “verden,” er der kurser til forskellige niveauer. 

Der er grundlæggende SQL kurser, basic SQL kurser og udvidede eller avancerede SQL kurser. Det eneste, det kræver er selvfølgelig en tilmelding. Der er både åbne SQL kurser ligeså vel som firmabestemte kurser.

Firmakursus og workshops

Med et SQL firmakursus, er det kun dit firma, der deltager, hvilket også kan ses som en firmaaktivitet, hvis I har brug for at blive rystet lidt mere sammen i sociale sammenhænge, mens der stadigt er et fagligt afkast. 

Derudover findes der også SQL Workshops, hvor indholdet er lidt mere varierende, da forløbet oftest bliver bestemt af deltagerne, der udviser engagement ved aktiv deltagelse og interaktion med hinanden. 

Der er defor uden tvivl ingen undskyldning for ikke at tage et kursus med alle disse muligheder, og det er måske værd at overveje, hvis din virksomhed også skal kunne følge med på teknologiens beat i fremtiden.

Flere Nyheder