Tager haven for meget af din tid?

30 november 2020
Camilla Skøtt

Er du glad for din have, men knap så tilfreds med al den tid, den tager fra dig? Eller har du bare svært ved at overskue al det arbejde, den kræver? Så er det måske på tide at overveje haveservice.

Der er ikke noget som at nyde en skøn sommerdag i haven, men hvis græsset er ved at vokse dig over hovedet, ukrudtet står stærkere end blomsterne og hækken ligner noget, der omkranser en rockerborg – ja, så går lidt af hyggen af.

Hvis tiden, kræfterne eller lysterne ikke længere er til havearbejde, kan du overveje at finde et firma, der kan hjælpe med at passe din grønne oase. Arbejdshesten udfører blandt andet havearbejde i Svendborg, og med et hold som dem i ryggen kan du være helt sikker på, at haven spiller, når du skal bruge den.

Få den hjælp, du har brug for

Hvis du overvejer haveservice, men er bange for at slippe havearbejdet fuldstændig – eller bare godt kan lide at udføre noget af det på egen hånd – er det essentielt at huske, at et haveservicefirma kun udfører de opgaver, du beder dem om. 

Du kan altså selv fjerne ukrudt i blomsterbedene, nippe roserne og passe køkkenhaven, mens du overlader hækklipning, græsslåning og beskæring af træer og buske til andre. På den måde får du glæden ved havearbejdet tilbage, og du slipper for den dårlige samvittighed, der altid følger med, når man ikke har den tid eller de kræfter, man ville ønske, man havde.

Er du usikker på, om havearbejde er noget for dig, eller vil du bare gerne vide mere om priserne, inden du kaster dig over det, så tag kontakt til dit lokale haveservicefirma. Du kan med sikkerhed få en gratis og uforpligtende snak med en anlægsgartner, som både kan fortælle dig, hvad vedkommende kan hjælpe med, og ikke mindst hvor meget det kommer til at koste.

Flere Nyheder