Træt af dit slidte gulv?

08 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

En af de mest charmerende ting ved at bo i en gammel murermestervilla, eller en gammel herskabslejlighed, er de smukke gamle og majestætiske trægulve. I dag er trægulve ikke altid lavet er rigtigt træt, men af andre materialer der er produceret til at ligne træ, og give et indtryk af, at der er lagt et smuk trægulv. I de gamle huse og lejligheder, er gulvene lavet af ægte træ og det giver en helt anden atmosfære i huset eller lejligheden. Det er dog nødvendigt at sørge for at holde sine trægulve. Jo ældre de er, jo vigtigere er det at behandle dem på den rigtige måde, så de kan holde mange år ud i fremtiden.

image

Derfor skal du behandle dine trægulve

Træ er organiske og bliver slidt med tiden. Alene af den grund, er det nødvendigt at du behandler dine trægulve på den rigtige måde, for at få dem til at holde i så mange år som overhovedet muligt. En anden grund er, at de bliver slidte af at man går på dem, ligesom at man rykker møbler, taber ting og andet det gør, at de bliver slidt ned. Det er derfor nødvendigt at slibe og behandle sine gulv, fra tid til anden.

Sådan behandler du dine trægulve

Til at starte med, så er det en god idé at behandle gulvene ordentligt i forhold til slid. Lad være med at trække tunge møbler henover dem, da det kan føre til dybe ridser i gulvet. Pas også på med at tabe tunge ting på gulvet, da det kan give dybe hakker som ikke kan fjernes igen. Man bør også behandle sit gulve ved at slibe det ned og give det en omgang voks eller lak, fra tid til anden. Det kan man enten gøre selv, eller hyre et firma til at gøre. Hvis du vil vide mere om hvordan man gør, så kan du læse mere om emnet på gulvkanonen.dk. 

Flere Nyheder