Undgå grimme overraskelser ved online lån

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

Det danske marked for hurtige og nemme lån er et ocean af långivere og udbydere, som kan være rigtig vanskeligt at gennemskue. Du skal især tage dig i agt for de farlige lånehajer, som optræder i form af ukurante långivere – de såkaldte ågerkarle.

Kendetegnende for disse udbydere af hurtige lån er at de tilbyder dig at låne penge, som oftest uden sikkerhed og til hurtig udbetaling, men til skyhøje renter. Sidst nævnte kan forårsage en voldsom stigning i det skyldige beløb, så du nærmest bogstaveligt talt drukner i misligeholdt gæld. Og der er mange af disse långivere som ikke er bange for at tage ufine metoder i brug når gælden skal inddrives.

Find en legitim långiver når du skal låne penge online

Derfor er det vigtigt at du ser dig rigtig godt for hvis din økonomi ikke skal kuldsejle, og du selv have i en rigtig uheldig situation.

Måden hvorpå du sikrest kan navigere i dette farvand er ved at vælge en låne udbyder som er sikker og legitim. Du bør gå efter banker og penge institutter som er registreret hos Finanstilsynet og som samtidig har ry for at være reelle og lovlydige.

En långiver som er underlagt finanstilsynets regler og standarder vil kun kunne tilbyde lån som du har en reel chance for at betale tilbage. Samtidig vil du være garanteret fuld gennemsigtighed i hele låne processen, hvilket i praksis betyder at du fra begyndelsen kan se præcis hvor meget dit lån kommer til at koste dig. Dette er vigtigt i forhold til tilbagebetaling af lånet.

Hos Ikano Bank har du endvidere mulighed for selv at fastsætte størrelsen på dine månedlige afdrag hvilket sikrer at du uden problemer vil kunne tilpasse disse dit månedlige budget. Du kan se hvordan, og ansøge om et online lån, på ikanobank.dk

Flere Nyheder